Du har netop besluttet dig for at du gerne vil have et sms-lån, men det hele virker så uoverskueligt at finde ud af, især hvilket som egentlig passer bedst til dig, hvad skal du holde øje med, der findes vildt mange virksomheder på nettet som tilbyder dig sms-lån men hvilket firma skal du vælge, så du bedst muligt kommer ud af det med en god oplevelse. Det vil jeg prøve at hjælpe dig med her, hvordan du vælger det bedste sms-lån så du ikke føler dig snydt og bedraget.

Hvad skal du gøre først

Det er selvfølgelig lige til at tage et sms-lån, men du skal også huske at pengene skal betales tilbage. Lige præcis med sms lån er løbetiden meget kort, du kan dog finde nogle hvor den er helt op til 3 måneder, men ofte er det alt fra 14 dage til 45 dage. Derfor skal du sikre dig at du har råd til at tilbagebetale det lånte beløb før du vælger at optage et lån.

Hvilket skal du vælge

Der findes helt vildt mange forskellige firmaer, som tilbyder sms-lån til folk som, har brug for det. Men det kan være svært at finde ud af hvilket firma, som tilbyder dig lige præcis de vilkår som du søger, derfor har vi lavet en oversigt over de bedste tilbud. På den måde finder du ikke et lusket selskab, som du har en dårlig mavefornemmelse med. Via vores oversigt har vi udvalgt de bedste lånevirksomheder, som tilbyder den bedste rente med det laveste gebyr som overhovedet muligt.

Hvad du skal holde øje med

Før du udvælger et sms-lån, så er det bedste du kan gøre at undersøge flere virksomheder, der tilbyder dig et sms-lån. Der er nemlig stor forskel fra firma til firma, de tilbyder dig samme antal kroner og løbetid ja, men de kan have vidt forskellige renter eller skyhøje gebyrer, så når du skal betale dit lån tilbage så er beløbet meget højere end hvad du havde forventet.

Fordelen ved et sms-lån

Hvis du har brug for penge hurtigt, uanset om det er 100 kr. eller om det er 10.000 kr., så er sms-lån vejen frem for dig, du har pengene hurtigt på din konto, det kræver ikke nogen form for sikkerhed eller lange samtaler om hvad du skal bruge pengene på, de forskellige låneselskaber har ingen intention om at spørge dig, hvad du skal bruge pengene på. Det er fuldstændig op til dig selv, lige meget hvad du skal bruge pengene på.

Ulemper ved sms-lån

Det er selvfølgelig ikke kun guld og grønne skove at optage sms-lån, der er også ulemper ved det. De fleste lånevirksomheder vil have pengene tilbage inden for 45 dage, mens det mest normale er 30 dage. Det er heller ikke gratis at tage et sms-lån, nogle gange skal du tilbagebetale 110% af hvad det lånte beløb, og har du lånt 10.000 kr. skal du betale 11.000 kr. tilbage.