I picking mine foretrukne lydbøger, ville næsten alt udført af Full Cast Audio gøre den fulde liste. Så jeg havde læst de første 2 Artemis Fowl bøger og nød dem, selv om jeg ikke ville sige, at de gjorde det på en favoritliste på nogen måde. Meget af det, jeg lytter til, er bøger, der er nye for mig. Her er nogle ideer til, hvordan du kan nyde din foretrukne lydbog. Jeg nævner det ikke en masse på bloggen, men en masse af mine “læsning” i disse dage sker via lydbog. Så lånte min bror lydbogen til 1. bog fra biblioteket, og den ændrede alt for mig.

Tilsyneladende denne uges tema er søstre, med de tilbud, der Francisco X. Stork bog Iris og den vidunderlige Jane Austen klassiske Sense and Sensibility (ikke så god som Pride and Prejudice, online lydbøger (lydbogreolen.dk) men stadig en af mine favoritter!). For mig er lydbøger en god måde at “læse” en bog, mens jeg har travlt med at gøre noget andet. De er også livreddere på lange drev og bilture. Jeg elsker at lukke mine øjne (undtagen når du kører på de lange bilture selvfølgelig) og fare vild i historien. Begge bøger jeg færdig med at lytte til dem på sommer bilture. Ud over det faktum, at bøgerne er awesome alle på egen hånd, Jim Dale’s fortælling gør et fantastisk stykke arbejde med at bringe bøgerne til live.

Livet fik travlt, jeg ønskede at bruge mine penge på mine andre ting, og jeg ikke længere havde den opmærksomhed span jeg havde, da jeg var yngre (i disse dage, jeg bebrejder TikTok). De foregående hundrede år har produceret mange velskrevne romaner af Sir Arthur Conan Doyle, som uddannede os, har underholdt os og forbedret vores mentale og åndelige syn på livet. Sjovt faktum, tror jeg ikke, jeg nogensinde har faktisk har læst Flammernes Hus eller Half Blood Prince. Måske min kærlighed til lydbøger harkens tilbage til, da jeg plejede at blive læst til hver aften før sengetid af mine forældre.

Min favorit del om at lytte til lydbøger er, at du kan lytte overalt – i bilen, på toget, mens du løber eller går, eller endda rense huset. Disse vil være tilgængelige indtil 27 juni, så tag dem nu, mens du kan! “Ikke mange af jer bør blive lærere, mine brødre, for I ved, at vi, der underviser, vil blive dømt med større strenghed.” – James 3:1. Skriften ovenfor fra 1 Peter 3:15 siger også at undervise andre i, at Kristus er i overensstemmelse med Herren og bekende ham som deres Frelser. Den anden ting om at lytte til en lydbog, forudsat at du lytter o en høj kvalitet produktion (og du helt sikkert bør være!), Så fortælleren eller læseren vil være en top professionel.

Seriøst, de er fantastiske optagelser. Selvfølgelig kan du styre, hvordan Google bruger optagelser af din stemme, så tjek hvordan du oksekød op din Google Home sikkerhedsindstillinger. Hvis en højttaler begynder at spille og er lidt ude af trit med resten, skal du heller ikke rode med indstillingerne for korrektion af gruppeforsinkelse. Nogle gange, selv når jeg tog min tid at tilføje højttalere til mix, en dublet menu vises viser et andet spor at spille. Du kan også medbringe højttalere i eller uden for blandingen i farten, mens musik eller anden lyd bliver ved med at spille. Der er mange muligheder, tech du kan bære, deltage i en løbeklub, tilmelding til en løbeklub app og meget mere. Du vil ikke engang indse, hvor længe du har kørt, når du har travlt med at være opmærksom på dine yndlingsprogram eller se en interessant film på TV! Jeg elsker at lydbøger i almindelighed har fået så meget mere opmærksomhed sidst, selv blandt teenagere, hvilket er awesome.