Mange af os har været på bilforhandler og har været drænet af en sælger under prisforhandlinger for køb af en ny bil. De fleste mennesker give alt for let eller forhandle ikke på alle til at undgå den forfærdelige handling. Kun betyder flere penge i Bilforhandlere lomme, mens du er ude af flere tusinde dollars! Ja, de gør det meget i overskud pr. bil.

Denne artikel afslører forhandlerens salg taktik og hvordan du kan omgå dem. Men før vi dykke ned i nye bilen købe tips, vi har brug at forstå hvad der gør op dealerens overskud.

Ud over MSRP (producent foreslog udsalgspris), som er forhandlerens pris for bilen plus en yderligere 20-25% fortjeneste, får en forhandler også finansielle incitamenter fra producenten, når en ny bil sælges. Dette kaldes tilbageholdte.

Afhængig af bilen, kan forhandlere gøre hundredvis på hver bil gennem holdbacks. Forhandlerne får også yderligere incitamenter og bonusser på at sælge en bil før udgangen af den måned og/eller kvartal.

En snu forhandler kan gøre flere tusinde på en ny bil selv ved at sælge det på fakturaen. Dette er hvordan ny bil køb kan blive vanskeligt for forbrugeren.

Klar til at lære ikke at sætte en bule i din pung på dit næste bilkøb? Her er fire tips til at få dig i gang. Hver enkelt er en forhandler taktik at holde øje med.

1. den skyldfølelse tur

Som du måske har bemærket, har alle skrivebord i en forhandleraftale fotos af sælgerens familie, i stedet for billeder af biler. Midtvejs i forhandlingen, den salg pågældende vil opdrage dem og gøre det ligne hans lille provision check kan næppe betale for hans døtre college og lille Bradley seler.

En erfaren sælger vil snart har du skyldfølelse for presse prisen ned og såre hans Kommission. Se ud for ikke at falde for denne taktik, da du allerede vide om holdbacks og incentive-programmer fra producenter.

2. iført du

Komme parat til at bruge en halv dag på forhandleraftalen eller betale hvad dealeren beder om. Bilforhandlere er uddannet til at forsinke og trætte dig ud til det punkt hvor du give efter og acceptere deres pris lige til at komme ud derfra.

Når du foretager dit tilbud, hævder salg mennesker typisk, de ville have til at køre den ved deres manager. Du kan derefter skal igen begynde at forhandle med den manager, der er også en erfaren sælger. Denne dans foregår i et stykke tid, indtil du giver.

Husk, at der er flere forhandlere i en by, så de har brug for dig mere end du har brug for dem. Kræve at tale til leder efter en bestemt periode eller truer med at forlade.

Fordi du afsætter en masse tid til at forhandle med forhandleren, ved de, du er en seriøs køber, så de ikke vil lade dig forlade. Jo tidligere du kan tale med bestyreren, jo hurtigere du kan efterlade.

3. Test Drive

Vi alle nyde en god prøvetur og ser frem til det. Selv om det er vigtigt at prøvekøre en bil før du køber det, Husk ikke at vise din absolut kærlighed til bil til sælgeren. Deres mål er at få dig følelsesmæssigt knyttet til bilen, så det bliver et must have for dig. Jeg har lært det den hårde måde.

Hvis du vil skjule din følelsesmæssige tårer fra sælgeren, nævne funktionerne af en konkurrerende biler i samme klasse, som den nye form, lys, benplads, gensalgsværdi osv. Dette vil gøre sælgeren lidt sårbar.

4. månedlige betalinger

Denne ene er at forvirre dig. Forhandlere vil begynde at tale om månedlige betalinger i stedet for den samlede pris for bilen. De vil starte med at spørge hvor meget du er villig til at betale pr. måned, og hvor meget af en udbetaling du er villig til at betale. Da mennesker ikke ønsker at se ud som om de ikke har råd til en bestemt bil, vil de normalt give et højere nummer. Stor fejl!

Du har forladt lidt plads til forhandling, når dette sker. Altid styre samtalen til den samlede pris for bilen og nævner ikke nogen trade-ins på dette punkt. Først efter den samlede pris for køretøjet er helt forhandlet så tale om renter, månedlig betaling og trade-ins.

Almindelige regel;

Som en generel regel, Husk at kun fokus og forhandle på den samlede pris for køretøjet. Alt andet er temmelig meget bilforhandler trug.

Hvis de ovennævnte nye bilen købe tips synes som en masse bøvl, men du stadig ønsker at få den bedste pris i byen, er der nogle hjemmesider, som gør dette for dig. er for eksempel en stor hjemmeside for dette, fordi du kan indsamle pris citater fra flere lokale forhandlere til en bestemt bil samt dets konkurrerende bilmodeller (ligesom Honda Accord og Toyota Camry Ford Taurus) og sammenligne dem.

Webstedet derefter tillader dig at sende tilbage de laveste tilbud modtaget for hver bil gør at alle deltagende forhandlere i dit område via hjemmesiden selv.

Forhandlere Se denne pris og fortsætte med at indsende nye lavere priser over en 3 dag periode. Ved at sætte lokale Bilforhandlere i sådan en pris konkurrence gør det muligt at undgå den frygtelige ansigt til ansigt forhandling og endnu får du den laveste pris i byen for op til 3 konkurrerende bil gør.

Den bedste del om AutoAuctionBids.com er at det er helt gratis for dig og der er ingen forpligtelse til at købe efter ny bil auktionen er slut.